Перейти до основного контенту

Перехід на інший тарифний план під час неактивної передплати

Дізнайтеся, чому для зміни тарифу, співробітників або локацій при неактивній підписці потрібно спочатку оплатити тариф

D
Автор: Diana

Зміна тарифного плану під час неактивної підписки

Якщо у вас закінчилась передплата, змінити тарифний план чи кількість співробітників та локацій можна лише після сплати поточного тарифного плану, як мінімум на 1 місяць.

Важливо: Якщо пільговий період після закінчення передплати минув і передплата стала неактивною, змінити тарифний план чи кількість співробітників і локацій можна лише після оплати поточного тарифу щонайменше на 1 місяць.

Наприклад, якщо після оплати тарифу ви зменшите кількість працівників, термін дії тарифу буде автоматично продовжено. І навпаки, якщо ж ви додасте працівників або локації, термін дії тарифу буде скорочено відповідно до кількості доданих об'єктів.

Ви отримали відповідь на своє запитання?